Home
Design Interior
Amenajari   Interioare Exterioare Companii
Arhitectura
Constructii
Mobilier
Decorari
Monden
Fii creativ!


Home / Design interior / Terase de vis

Terase de vis

Cum sa iti amenajezi balconul
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
terase-de-vis-3.jpg

Indiferent daca stai cu chirie, sau esti proprietarul unui apartament la bloc, ai descoperit deja utilitatea balconului. In principiu acesta trebuie sa reprezinte tranzitia perfecta dintre interior si exterior si, in plus, ar trebui sa constituie un element arhitectural cheie, pentru orice cladire.

Desigur, asta nu se mai intampla de ceva timp, de cand unii locatari au ales sa isi inchida balcoanele cu cadre de metal si geam, apoi au apelat la geamurile termopan, altii au ales prelate sau obloane si incet-incet, majoritatea blocurilor din Romania, s-au transformat intr-un mix de stiluri, culori si materiale - extrem de inestetic si obositor. Pe langa toate aceste aspecte, cei care au ales sa isi inchida balcoanele, transformandu-le in spatii de depozitare sau largindu-si incaperile, se priveaza de o posibila oaza de relaxare, care ar putea inlocui o atat de necesara gradina.

Cuvantul balcon provine de la termenul italian balcone, care inseamna estrada. Tehnic vorbind, balconul este o platforma protejata de balustrade. Ceea ce probabil nu stiati despre balcoane este faptul ca initial erau folosite in piatete pe post de scene pentru a face anunturi, ceremonii sau discursuri. Acum, in vremurile moderne, balconul este un spatiu mai putin formal, dinamic si, in cazurile fericite, spatios. Iti poti transforma balconul, foarte simplu si rapid, intr-un loc de relaxare unde poti sa citesti o carte buna, sau sa te bronzezi langa o limonada rece, poti sa iei micul dejun, in racoarea diminetii. Balconul poate fi coltul tau vedre de gradinarit cu flori sau mici plante aromate si legume. Pe balcon poti sa pictezi sau sa compui si in acelasi timp, poti sa pastrezi putin loc si pentru mici dulapioare de depozitare.

V-am pregatit, desigur, si o serie de imagini din care sa va inspirati si care sa va ajute sa personalizati balconul apartamentului vostru, indiferent cat de mic este, intr-un spatiu potrivit personalitatii si hobby-urilor voastre.

Galerie

 1
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
 10
 11
 12
 13
 14

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.

Acasa Despre Noi Contact www.interiors.ro www.interiordesigner.ro www.tapetsiperdele.ro
Persephona