Home
Design Interior
Amenajari   Interioare Exterioare Companii
Arhitectura
Constructii
Mobilier
Decorari
Monden
Fii creativ!


Home / Design interior / Cum organizam incaltamintea

Cum organizam incaltamintea

Pantofii la loc de pret
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
tumblr_m6x1wo0q5b1r8caxfo1_500.jpg

Sigur va amintiti de acea reclama la bere in care reactia barbatilor la walk-in fridge-ul cu bere o intrece pe cea a femeilor care intra in camera de dressing, plina cu haine si pantofi. Reclama este geniala, insa au exagerat un pic, si ca sa nu iau partea nimanui, o sa spun ca importanta berii pentru barbatii este cel putin egala cu cea a pantofilor, pentru femei!

Si ce mod mai bun de a arata grija pe care o purtam accesoriilor preferate daca nu prin a le ingriji si a le depozita cum se cuvine. Pare ca nu este niciodata suficient spatiu pentru incaltaminte, mai ales pentru ca ocupa mai mult loc decat ne imaginam la o prima impresie. De aceea, am pregatit pentru voi o serie de sfaturi si imagini care sa va ajute sa organizati mai bine incaltamintea.

reclama bere

De cele mai multe ori avem doua spatii unde depozitam incaltamintea: la intrarea in locuinta, unde intalnim pantofii pe care ii folosim cel mai des si intr-un spatiu de depozitare special amenajat unde pastram restul pantofilor. Desigur si cei din spatiul de depozitare se impart in doua categorii: “de sezon” – pe care ii purtam ocazional in anotimpul respectiv, si de “extra sezon” – care isi asteapta randul pentru anotimpurile ce urmeaza.

Chiar si asa, trebuie sa ne asiguram ca pantofii sunt depozitati in asa fel incat sa fie la vedere si sa stim exact unde gasim perechea ideala pentru o anumita tinuta. In acest sens, cele mai practice sunt rafturile reglabile pe inaltime (puteti chiar sa optati pentru rafturi cu o adancime mai mare sis a tineti un pantof in fata celuilalt din aceeasi pereche, astfel ii puteti vizualiza in permanenta si economisiti spatiu).

Dulap cu rafturi pentru pantofi

Un alt mod de a depozita pantofii ar fi in dulapuri cu sertare, ceea ce i-ar feri de praf si i-ar mentine intr-o stare mai buna. Insa un dezavantaj al acestui sistem de depozitare este faptul ca inaltimea maxima ideala a acestui corp de mobilier ar fi undeva in jurul valorii de 1,50m, ca sa puteti vedea si ce ati depozitat in sertarele respective. Deasupra acestor sertare puteti opta pentru o bara de haine cu lift de coborare.

Sertare pentru pantofi

O idee practica si draguta este cea a depozitarii pantofilor in cutii. Si ca sa nu cotrobaiti de fiecare data si sa nu va chinuiti cautand prin toate cutiile, puteti atasa cate o eticheta cu o scurta descriere sau o imagine a pantofilor care se afla in interior. Astfel, ii feriti de praf, le puteti pastra forma corecta cu ajutorul branturilor si stiti unde se afla in orice moment, datorita etichetelor.

Cutii pentru depozitare pantofi

Trebuie sa mentionam si pantofarul cu sertare batante, care este practic pentru ca ocupa foarte putin loc (are o adancime intre 15-20 cm si poate fi pozitionat usor dupa usa, sau in locuri mai inguste fara sa incomodeze), insa nu este foarte incapator, iar sandalele si pantofii fara toc, de tipul balerinilor, au tendinta sa alunece in sertarul urmator, atunci cand este accesat sertarul cu balerinii in cauza.

pantofar cu sertare batante

O ultima modalitate de depozitare ar putea fi cea a sistemelor din textile cu separate celulara – cu ajutorul lor ocupi cel mai putin spatiu, insa nu sunt extreme de practice, accesezi incaltamintea destul de dificil si nu poti depozita ghete sau cizme.

depozitare din textil pentru pantofi

Orice modalitate de depozitare ai alege este foarte important sa separi colectia de pantofi dupa criterii care te ajuta la selectare rapida a pantofilor doriti: in functie de culoare sau in functie de forma – cu/ fara toc, sport etc.

Galerie

 1
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
 10
 11

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.

Acasa Despre Noi Contact www.interiors.ro www.interiordesigner.ro www.tapetsiperdele.ro
Persephona