Home
Design Interior
Amenajari   Interioare Exterioare Companii
Arhitectura
Constructii
Mobilier
Decorari
Monden
Fii creativ!


Home / Design interior / Amenajari interioare de sezon

Amenajari interioare de sezon

Cum amenajam locuinta toamna
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
living.jpg

Mai este foarte putin pana se termina vara, asa ca am decis sa va prezint amenajari interioare potrivite pentru sezonul ce urmeaza.

V-am obisnuit cu nuante puternice si tonuri vibrante de culori tari: turcoaz, portocaliu, albastru, galben etc., iar acum, dupa ce ne-am pototlit setea de culoare, v-am pregatit imagini cu amenajari de interior perfecte pentru o toamna linistita si relaxanta. Am renuntat la accentele puternice de culoare, iar acum predominant veti vedea nuante neutre de bej, crem, maro, albastru sau verde, culori linistitoare care ne imbie la calm si relaxare.

Dupa cum stiti deja holul de intrare da tonul intregii amenajari fiind primul contact cu locuinta, de aceea el nu trebuie neglijat, chiar daca este “incaperea” in care petrecem cel mai putin timp. In hol este util sa montam o oglinda decorativa, iar daca spatiul ne permite putem opta si pentru un obiect de mobilier pentru depozitarea pantofilor, dar mai ales un fotoliu sau o canapea micuta. Culorile folosite in holul de intrare pe care il puteti vedea in imaginile de mai jos, sunt nuante neutre de bej si crem, folosite atat pentru pereti cat si pentru pardoseala si canapea. Accentul pe care il regasim aici sta in obiectele de decor – corpuri de iluminat si oglinda, iar din punct de vedere cromatic - planta decorativa.

Livingul are in centrul sau canapeaua in stil glamour reinterpretat, intr-o nuanta calma de albastru si este un obiect de design care nu are cum sa treaca neobservat. Este si obiectul care separa cele doua zone: living si dining. Aici intalnim tot crem si bej pornind cu nuanta foarte deschisa a vopselei de pe pereti si ajungand la parchet, scaune si storurile romane de la ferestre. Si aici intalnim accentul verde redat de planta decorativa, care “sparge” monotonia calma redata de paleta cromatica neutra.

Locuinta prezentata in imagini beneficiaza de doua zone de relaxare: langa semineu si langa fereastra. Zona de relaxare cu semineu prezinta elemente naturale precum podeaua din lemn masiv, covorasele din piele de vaca, plantele decorative si bineinteles lemnele din semineu, care impreuna confera un aer rustic, confortabil. Punctul de atractie este scaunul, relaxant si in aceleasi nuante pamantii pe care le intalnim in intreaga amenajare de interior. Aerul rustic se mentine si in zona de relaxare de la fereastra: cerbul de pe perete, peretii de caramida, fotoliile si canapeaua din ratan si, din nou, plantele decorative. Multitudinea de perne decorative completeaza amenajarea nu numai prin modelul floral, dar si prin estomparea rigiditatii materialelor, redand incaperii un aer de confort si relaxare.

Dormitorul matrimonial este mic, insa suficient pentru indeplinirea scopului sau initial: odihna. Patul este generos, iar cromatica se pastreaza in continuare pentru a nu face nota discordanta cu restul amenajarii. Elementele naturale se regasesc si aici, pornind de la cromatica si sfarsind cu fluturele mare de pe perete, corpul de iluminat suspendat si cosul de rafie pentru depozitare, de sub pat si bineinteles covorasul din blana naturala.

Baia este amenajata in stil vintage, elemente ale acestui stil fiind scaunul, masuta cu rafturi pentru depozitare, cada si oglinda decorativa. La fel ca in toate celelalte incaperi elementele naturale nu lipsesc nici aici, insa de aceasta data se schimba un pic cromatica: tonuri de gri si albastru.

Galerie

 1
 2
 3
 4
 5
 6

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.

Acasa Despre Noi Contact www.interiors.ro www.interiordesigner.ro www.tapetsiperdele.ro
Persephona